Varför Privatisten?

Glöm alla löften om gratis körlektioner och andra mer eller mindre oseriösa löften som du kan få på en del trafikskolor i landet om du uppfyller vissa krav, (vilka i en del fall enbart gynnar trafikskolorna) utan titta istället på dessa fakta.

Vi ger dig möjligheten att få veta hur du ska börja rätt med din körutbildning, du får tips av oss så att du kommer att slippa många körlektioner i slutändan!
Vi är proffs på att hjälpa elev + handledare att jobba rätt hemma, eftersom vi har haft den utbildningen sedan 1996 och haft fördelen av att samarbeta med föräldrar sedan dess!

”Privatistutbildning” innebär att du tillsammans med din handledare avgör när du är färdig med varje moment och när du är färdig för uppkörning. Du tillsammans med din handledare tar på ert ansvar att du är färdigutbildad inför Trafikverket.

Därför är det en fördel om din handledare kan vara med på körlektionerna så att ni båda vet vad ni ska öva på hemma.

Körlektionerna börjar och slutar på bilskolan, men vill du så kan vi hämta eller lämna dig på någon annan adress, men det sker i så fall på din lektionstid.

Körlektionerna är 45 minuter, vi anpassar lektionstider efter elevens behov.

Antalet körlektioner som du ska köra för att vara färdigutbildad är väldigt svårt att avgöra i början, men vi kan garantera dig att vi inte kör mer än vad som behövs för att klara gränsen för ett godkännande vid din uppkörning, alltså ingen ”nöjeskörning”.

Kör du som ”privatist” så vet du ju hur många lektioner som ingår i det paket som du har köpt, eller vad du vill ha hjälp med att öva på.

Boka gärna in ett par körlektioner på en gång så att du får köra på de tiderna som passar dig bäst. Av erfarenhet vet vi att det ibland kan bli väldigt fullt på bokningsschemat, och har man otur så kanske man får göra ett uppehåll i körningen, vilket inte är bra för din utbildning.

Avbokning av körlektioner måste ske senast kl. 12.00 dagen innan, annars är vi tvungna att debitera full avgift för att bilen står stilla och kostar pengar.